All Blog Entries

 1. Интернет-јасновидци

  Корона вирусот не постои! Земјата е рамна! Вакцините предизвикуваат аутизам кај децата! 5G мрежите се смртоносни! Корона вирусот е создаден во тајни лаборатории, за да мораме да се вакцинираме и притоа да ни инјектираат чип со кој ќе нè контролираат! Со 5G мрежите ќе ни ги управуваат ...
  Kategorije
  Uncategorized
 2. Доста трпиме!

  ]Доста трпиме!
  “Доволно беше, доста трпиме! На глупостите им нема крај. Како започнаа од моментот на прогласување на независноста на Републиката, никако да прекинат. Никако! Само ние можеме да им ставиме крај. Сите ние граѓаните, кои сме на една страна, наспроти оние кои станаа ...
  Kategorije
  Uncategorized
 3. тачеризмот и иднината на светот

  Иако тачеризмот прими удар, не значи дека не е во можност да опстане како идеологија... Многу мал е потенцијалот за некакво вртење на светот кон меѓународната социјалистчка солидарност.Глобалната криза поради пандемијата на КОВИД-19 стави голем дел од човештвото во состојба еквивалентна на домашен притвор. Економијата е практично укината, границите се затворени, ...
  Kategorije
  NOVOSTI
 4. Se prasuvam????

  Се прашувам ја има ли некој мојата судбина? Постојат ли луѓе кои се слични на мене? Луѓе кои го сакаат светот да е поинаков, а сепак го живеат ваков, каков што е ?! Постојат ли оние кои без да проговориш те разбираат. Оние кои те прифаќаат таков ,каков што си. Да ти дадат подршка, ...
  Kategorije
  Uncategorized
 5. Psiholoski posledici

  <t>Психолошките последици од стресот и изолацијата се бројни: напнатост, бес, гнев, претерана ...
Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja