Recent Blogs Posts

  1. ШТО ИМ ПРАВИМЕ НА ДЕЦАТА И НА НАСТАВНИЦИТЕ?

    „Се запрашал ли некој во оваа држава што им правиме на децата и на наставниот кадар? Какви последици ќе има ова и врз процесот на настава и она што мене особено како психолог ме засега врз менталното здравје на децата и на наставниците? “
    Во прилог прочитајте го во целост ...
    Kategorije
    NOVOSTI