Recent Blogs Posts

 1. ОН ЛАЈН НАСТАВА ЗА СИТЕ УЧЕНИЦИ?!?

  Една битна работа околу онлајн наставата од септември: истата да биде организирана како пандан на физичка настава, со следење на часови во реално време, по распоред, само наместо од училница истата децата да ја следат од дома, со можност за интеракција со наставник/професор.
  Ова треба да се нагласи при барањата за онлајн настава од септември, и подготовките да бидат во таа насока, за да не се изгуби квалитетот на наставата.
  Во спротивно, ќе се соочиме повторно
  ...
  Kategorije
  NEWS