Uncategorized

Entries with no category

 1. Да, јас го почитувам образованиет

  Да, јас го почитувам образованието, и сакам моите деца да одат на училиште, но по која цена!?
  Последниве месеци во медиумите се кршат копјата околу тоа како треба да започне наставата во новата учебна година. Физичкото присуство во училиштата е придружено со премногу непознати и ризици кои една земја во развој, ...
  Kategorije
  Uncategorized
 2. Интернет-јасновидци

  Корона вирусот не постои! Земјата е рамна! Вакцините предизвикуваат аутизам кај децата! 5G мрежите се смртоносни! Корона вирусот е создаден во тајни лаборатории, за да мораме да се вакцинираме и притоа да ни инјектираат чип со кој ќе нè контролираат! Со 5G мрежите ќе ни ги управуваат ...
  Kategorije
  Uncategorized
 3. Доста трпиме!

  ]Доста трпиме!
  “Доволно беше, доста трпиме! На глупостите им нема крај. Како започнаа од моментот на прогласување на независноста на Републиката, никако да прекинат. Никако! Само ние можеме да им ставиме крај. Сите ние граѓаните, кои сме на една страна, наспроти оние кои станаа ...
  Kategorije
  Uncategorized
 4. Se prasuvam????

  Се прашувам ја има ли некој мојата судбина? Постојат ли луѓе кои се слични на мене? Луѓе кои го сакаат светот да е поинаков, а сепак го живеат ваков, каков што е ?! Постојат ли оние кои без да проговориш те разбираат. Оние кои те прифаќаат таков ,каков што си. Да ти дадат подршка, ...
  Kategorije
  Uncategorized
 5. Psiholoski posledici

  <t>Психолошките последици од стресот и изолацијата се бројни: напнатост, бес, гнев, претерана ...
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja